Providers

Internet Providers

Elke provider heeft constant nieuwe acties en aanbiedingen.
Hieronder een overzicht van alle actuele internet providers.

XS4ALL
XS4ALL
XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en ontwikkelde zich tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Aanbieder XS4ALL heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief.
Deals bekijken
Ziggo
Ziggo
Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van ’s werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.
Deals bekijken
Caiway
Caiway
Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.
Deals bekijken
T-Mobile
T-Mobile
Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Tegenwoordig levert T-Mobile ook DSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met interactieve tv en vast bellen.
Deals bekijken
Budget alles in 1
Budget alles in 1
Ruim één miljoen mensen krijgen al stroom en gas van Budget Energie. Sinds kort is hier Budget Alles-in-1 (voorheen NLE) aan toegevoegd. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.
Deals bekijken
Delta
Delta
Delta biedt het snelste internet van Zeeland en digitale TV in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast bieden zij vaste telefonie, maar ook kun je 100% groene energie bij hen afnemen.
Deals bekijken
Youfone
Youfone
Youfone heeft televisie, internet en bellen voor iedereen. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit u aan bij Youfone en betaal niet langer voor poespas die u niet gebruikt.
Deals bekijken
Solcon
Solcon
Solcon, opgericht in 1996, biedt internet, interactieve tv, vaste- en mobiele telefonie. Sinds juli 2017 is Solcon onderdeel van KPN. Deze innovatieve provider richt zich zowel op de particuliere- als op de zakelijke markt. De missie van Solcon is het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet.
Deals bekijken